Aino sähkökiuas

Uusi Aino-kiuas

Aino-kiuasta on valmistettu vuodesta 2008, sen ovat löytäneet jo monet pehmeitä löylyjä rakastavat  saunojat.  Uusi Aino-kiuasmalli on lanseerattu kunnioittaen alkuperäistä rakennetta ja patentoitua ideaa.  Aino-kiukaat valmistetaan Suomessa.

Höyryä enemmän

Aino-kiukaan löylyt muodostavat runsaasti höyryä löylyhuoneeseen.  Höyrylöylyt tuntuvat erittäin pehmeiltä sekä palkitsevilta, jolloin olo saunomisen jälkeen on virkistyneempi.   Aino-kiukaan löylyt tuovat kylpylätunnelmaa kotiisi.

Miellyttävä lämpötila

Aino saunassa on helpompi hengittää ja rentoutua alhaisemman löylylämpötilan ansiosta.  Pääset nauttimaan juuri sinulle suunnitellusta saunaelämyksestä.

Uniikki rakenne

Aino-kiuas yllättää myös toiminnallisuudellaan. Sen erityinen rakenne mahdollistaa pienemmän sähkönkulutuksen, tuotteen elinkaari on myös merkittävästi pidempi.   Voit luottaa, että sinulla on aito alkuperäinen ja tinkimättömällä laadulla  valmistettu  tuote.

Aino-kiuas mallisto

Uusi Aino-kiuas mallisto on saatavilla harmaana, valkoisena sekä ruskeana.  Teholtaan Uusi Aino-kiuas on 9 kWh, ovh 1695€ sis. alv 24%.

Alkuperäinen Aino-kiuas mallisto on saatavilla mustana ja valkoisena.  Teholtaan alkuperäinen Aino-kiuas on 6 kWh, ovh 990€ sis. alv 24%.

Alkuperäinen Aino-kiuasmalli on ollut tuotannossa vuodesta 2008