Tuotetuki

Tuotetuki

Kysyttävää Aino-kiukaasta?

Tuotetukiasioissa autamme sinua mielellämme, lähetä viesti : info@aino-kiuas.fi tai soita 010 292 6766

 

Suunnitteletko saunaremonttia?

On hyvä olla yhteydessä heti, vaikka olisit vasta suunnittelemassa uutta löylyhuonetta tai tekemässä remonttia. Esimerkiksi ulkoisen ohjauskeskuksen asennuksen osalta tulee seinärakenteisiin läpivientejä, jotka on jo suunnitteluvaiheessa hyvä huomioida. 

 

Kivet ovat Aino kiukaassa erittäin tärkeässä roolissa.

 

Suuri kivimäärä ja laadukkaat kiuaskivet  ovat erinomaisten löylyjen lähde. Pyöreät kiuaskivet tuovat parhaimmat höyrylöylyt. Aino sähkökiukaan kivien suositeltu koko on noin 10 cm tai alle 10cm. Kivet ladotaan väljästi siten, että alas jää mahdollisimman paljon rakoja ilman kiertämiseksi.   Käytä pääosin pienempiä kiviä, mutta riittävän väljyyden saamiseksi voi isompia kiviä olla seassa. Kivitilaa on paljon, sillä vastukset ovat erillään.  Pinnalle voi halutessaan latoa esimerkiksi valkoisia koristekiviä.

 

Suosittelemme Parhaat Löylyt pyöristettyjä kiuaskiviä 10 cm. 

 

Katso ohje kivien ladontaan ›

Lataa käyttöohje valkoisille koristekiville ›

 

Löylyominaisuudet


Ainon pehmeät löylyt perustuvat suureen kivimäärään. Lämpö ei varaudu saunan sisätiloihin vaan kiviin. Löylylämpötila on alhainen, jolloin löyly vapautuu pehmeänä ja höyryävänä. Kuitenkin tehoa ja lämmitysaikaa pidentämällä saa halutessaan myös kuumat ja kipakat löylyt.