Saunaelämys

Saunaelämys
Saunominen voi todellakin virkistää

Miellyttävän lämpötilan ansiosta saunominen auttaa palautumaan arjen rutiineista. Siksi Aino saunassa on myös helpompi hengittää ja rentoutua. Aino-kiukaan löylyt muodostavat runsaasti höyryä löylyhuoneeseen. Höyrylöylyt tuntuvat erittäin pehmeiltä sekä palkitsevilta, jolloin olo saunomisen jälkeen on virkistyneempi.

 

 

Aino-kiukaan salaisuus

Aino-kiukaassa kivitilan alimmat kivet kuumenevat ja pinnalla olevat kivet ovat viileitä. Tässä on Aino-kiukaan löylyjen salaisuus, sillä runsas höyry muodostuu löylyveden valuessa kivitilan läpi kuumia kiviä kohti. Tämän mahdollistaa Aino-kiukaan uniikki rakenne.

 

 

Puukiukaan löylynautinto Aino-kiukaalla

Useat puukiukaan vannoutuneet käyttäjät suosittelevat Aino-kiuasta. Se on ainoa sähkökiuas, minkä avulla päästään lähelle puukiukaan löylynautintoa. Tiedämme, että tämä on kova väite saunaa rakastaville suomalaisille. Mutta, uskomme asiakkaitamme.

 

 

Näin nautit Ainon löylystä

Löylyhuone tuntuu ensin vähän viileämmältä kuin perinteisessä sähkösaunassa, sillä Aino-kiukaassa kivet varastoivat lämmön itseensä. Valele lempeästi mutta runsaasti löylyvettä kiville, niin saat nauttia Ainon lämmöstä. Kiviin varastoitunut lämpö vapautuu vesihöyryn avulla nautittavaksesi.

 

Nautinnollisia ja virkistäviä löylyjä!

Aino kiuas fiiliskuva

”Ikiaikainen suomalainen saunatraditio näkyy Aino-kiukaan suunnittelussa.”